Sportgala Lede 2014


Op vrijdag 6 februari verzamelde sportief Lede in zaal De Volkskring in Lede voor het jaarlijkse Sportgala van onze gemeente. Ook dit jaar stond onze club weer meermaals in de kijker. Niet alleen werden onze kampioenen van vorig seizoen gehuldigd, maar we mochten ook een speciale prijs in ontvangst nemen van Bloso. Met de actie ‘Goed Bezig’ die Bloso organiseerde eind 2014, werden onze meisjes miniemen uitgekozen in de categorie ‘Fair Play’. Hiervoor mochten wij een check van €250 in ontvangst nemen voor de aanschaf van sportmateriaal, geschonken door Bloso.

Winnaar GOED BEZIG 2014 340

OCD 147 M 220

 

 

Daarnaast werden dus ook onze kampioenen van vorig seizoen in de bloemetjes gezet. Onze meisjes kadetten en dames 3e provinciale werden kampioen en onze heren 1e provinciale wonnen de beker van Oost Vlaanderen. Zij mochten allen uit handen van onze schepen van sport Geertrui Van de Velde hun trofee ontvangen.

Daarnaast bleek onze sportdient nog wat nieuwtjes te hebben voor ons. Zo bleek dat onze club een nieuwe voorzitter heeft, namelijk Wim Vermeire. Onze club bleek plots Dynamo Lede te heten aldus de vertegenwoordiger van Bloso en onze heren bleken ook kampioen gespeeld te zijn in 1e provinciale. Kortom genoeg voor zeer veel hilariteit en er werd naderhand maar over één club gesproken, DYNACO Lede en de voorzitter zal er nog wel een tijdje mee doorgaan  🙂

Het was een leuke avond en op de receptie hebben we ook nog eens ons zangtalent kunnen tonen.

Goe bezig _ Sportgala 680