De Sint steunt DYNACO via Trooper

Denken jullie ook aan ons alvorens iets online te bestellen?

Voor al je online bestellingen, eerst via www.trooper.be/vcdynacolede  gaan.

Het kost je niets en brengt ons een centje op.

Verschillende leden en sympathisanten vonden reeds de weg naar onze Trooper-pagina en steunden ons op die manier. Waarvoor reeds onze dank!

Save-The-Date

Dit jaar organiseren we 2 grote evenementen om de clubkas te spijzen. Mede door deze evenementen en de niet aflatende inzet van onze vrijwilligers kunnen we de club onderhouden en verder uitbouwen.

Hierbij een warme oproep aan al onze leden en sympathisanten om ons massaal te steunen.

We verwachten iedereen op ons jaarlijks eetfestijn tijdens het weekend van 9-10 februari.

 

Om het volleybaljaar af te sluiten, hebben we een nieuwe methode uitgewerkt … een heuse Spaghetti-slag met aansluitende fuif op zaterdag 27 april. De ideale gelegenheid om met de ploeg, vrienden en vriendinnen het jaar in schoonheid af te sluiten

Noteer alvast deze 2 data, meer informatie volgt binnenkort.

 


Vergeet ons ook niet voor elke online aankoop : www.trooper.be/vcdynacolede

Samen werken we aan een financieel gezonde club !


 

DYNACO Lede werkt samen met Trooper

 

Dynaco Lede werkt samen met Trooper

Wat houdt dit in? Als jullie online aankopen doen via Trooper en onze club selecteren, dan krijgt Dynaco enkele procentjes van de aankoop.

Je zal zien dat er heel veel winkels hieraan mee doen: JBC, Torfs, Collect en Go, Cool Blue, Booking.com en nog veel en veel meer.

Dus alvorens online te bestellen, eerst via www.trooper.be/vcdynacolede  gaan.

Het kost je niets en brengt ons een centje op.

Beker Wedstrijden en Open Clubdag

Wie komt er onze bekerploegen aanmoedigen tijdens de eerste ronde? Heel wat van onze ploegen spelen een thuiswedstrijd en we kunnen jullie vocale steun altijd gebruiken.

 

               Op Zondag 9 september houden we traditiegetrouw onze Open Clubdag. Zowel de allerkleinsten als de volwassen ploegen komen aan bod. Iedereen is van harte welkom

Voor al wie interesse heeft in onze club, zeker een mogelijkheid om ons beter te leren kennen.

De allerkleinsten kunnen terecht bij de ‘kikkers’, ‘Kiddiemoves’ of Balgewenning. Dit is niet alleen een ideale opstap voor volleybal maar ook voor een verdere sportieve ontwikkeling.

Een terugblik en een blik vooruit

Ondertussen is het volleybalseizoen al enige tijd afgesloten. De voorbije maanden hebben we enkele mooie sportieve en extra-sportieve momenten mogen beleven. We hadden herfst- en reeks-kampioenen en ons jaarlijks eetfestijn en douchegelverkoop waren dankzij jullie engagement een succes. Ook volgend jaar zullen we jullie hulp nodig hebben

Bedankt aan iedereen die zich gedurende het jaar heeft ingezet voor onze club!

Het bestuur  is ondertussen druk bezig het volgende seizoen voor te bereiden. Noteer alvast volgende activiteiten

  • Zondag 2 september : dag van de vrije tijd in de sporthal, waar onze kiddiemoves te zien zijn.

In deze aangepaste formule wordt nog meer de focus gelegd op bewegen in de brede zin van het woord en zorgen onze trainsters en trainers voor leuke parcours, spelletjes en oefeningen om de motoriek van onze kleuters op scherp te stellen.Voor meer informatie kan je steeds terecht bij Laura De Pauw (laura.de.pauw@hotmail.com) of iemand van het bestuur.

 

  • Zondag 9 september : onze Open Clubdag waar elke ploeg zich laat zien aan het grote publiek tijdens een oefenwedstrijd
  • Tijdens het weekend van 8 en 9 september worden eveneens de eerste bekerwedstrijden gespeeld. Een ideale gelegenheid om te laten zien wie we zijn.

Hou zeker onze website in het oog voor nieuwe updates.

Ook wij vallen onder de GDPR reglementering inzake het beheer en gebruik van persoonlijke gegevens. Je kan er alles over lezen in onze ‘GDPR Privacyverklaring‘ die je ook kan terug vinden bij ‘Documenten’ onder de rubriek ‘Club’

Volleybalspeeltuin wordt Kiddiemoves@vclede

Er waait een nieuwe wind bij onze allerkleinsten. Vanaf dit seizoen wordt onze volleybalspeeltuin Kiddiemoves@vclede. In deze aangepaste formule wordt nog meer de focus gelegd op bewegen in de brede zin van het woord en zorgen onze trainsters en trainers voor leuke parcours, spelletjes en oefeningen om de motoriek van onze kleuters op scherp te stellen.

Wij starten op de Open Clubdag op 10 september (vanaf 15u00), maar kom ook al eens langs op de vrijetijdsbeurs waar u reeds een eerste indruk kan opdoen van wat deze formule inhoudt.

Voor meer informatie kan je steeds terecht bij Laura De Pauw (laura.de.pauw@hotmail.com) of bij uw vertrouwde contact bij het bestuur.

Kampioenen

Na een schitterend maar bij momenten toch wel zwaar seizoen, zijn de kampioenen van DYNACO Lede gekend. Nadat onze jongens preminiemen vorig weekend dik verdiend kampioen werden mochten zij gisteren naar de eindronden om te bepalen wie provinciaal kampioen zou worden. Ze kwamen echter één setje tekort om naar de Vlaamse eindronden te kunnen gaan. Hun kampioenstitel in hun reeks is daarom niet minder verdiend.

Naast onze preminiemen konden onze Dames A gisteren in Lierde eindelijk ook de reeds zeer lang bevochten kampioenstitel in hun voordeel beslechten. Dat deden ze dan ook zoals het hoort voor echte kampioenen met een 0-3 zege. Eindelijk was de titel binnen!! Was me dat een spannend seizoen zeg.

Een dikke proficiat aan alle spelers, speelsters, coaches en supporters!!!

BN8A4537 M 340

BN8A4610 M 340

Kwartfinales KOVV beker

BN8A3516 M 300Het voorbije weekend werden de kwartfinales van de KOVV beker afgewerkt. Andermaal schrijft DYNACO Lede hier geschiedenis. Voor het eerst in het bestaan van de club gaan niet minder dan 5 ploegen door naar de 1/2 finales. Een onwaarschijnlijk resultaat na een kolkend weekend. 

Heren A wipten VDK Gent B   (0-3)

Dames A wipten VDK Gent C   (1-3)

Jongens Junioren wipten Gimm-e (PNV)   (3-0)

Jongens Scholieren wipten Gimm-e (PNV)   (2-3)

Meisjes Preminiemen starten in 1/2 finale

Een schitterende prestatie dus van spelers, speelsters, coaches EN supporters. De wedstrijden waren bij momenten bloedstollend en echt wel van een zeer mooi niveau. Zowel sportief als mentaal was het DYNACO Lede die aan het langste eind trok. Dit is nogmaals een bewijs van waar we als enthousiaste clubBN8A3549 M 300 toe in staat zijn. Ook in de 1/2 finales zullen we ons vel duur verkopen en de inzet is niets minder dan de finale van de KOVV beker.

De halve finales worden op 27 en 28 februari in Bazel gespeeld, het programma vinden jullie op onderstaande link.

Programma 1/2 finales KOVV Beker

 

Rode Neuzen Dag

Rode Neuzen Dag 2015 web

De rode neuzen actie van onze club bracht niet minder dan €270,- op. We hebben deze intergraal overgemaakt aan de organisatie van Rode Neuzen Dag.

Aan iedereen een dikke merci voor jullie solidariteit.

HLN 20151512 Rode neuzen 400

 Info      

Meer info nodig ?

info@vclede.be

 

Onze sponsors

DYNACO-ENTREMATIC_color officieel

guntho-invest-logo_3_orig


Delhaize Lede Kleur

 

 DEGUDAP Logo

 

 Go-Sport Logo

  

VMA Website banner


Erik De Mey - Logo ontwerp

 

EDDY VAN POLLAERT Website banner

  

MINDHUNTER Website banner Decoranda terreinbord 250 

Terreinbord Schockaert 250

 

Fentris reclame 250

 

Reclamebord Geert De Potter 250

 

Terreinreclame Frituur Sporthal 250

 

Terreinsponsoring Geert Roels 250

 

Sian Solutions logo terreinsponsoring klein 250

 

Randstad advertentie landscape Terreinsponsoring 250

 

Koeketine terreinsponsoring 250

 

Proshirt terreinsponsoring 250

 

Jonathan Huylebroeck 250

 

 

Links

vvb red
logoKOVV Red

 

VTS red